Praktijknieuws oktober 2019

Praktijk Kaatsheuvel stopt

Bijna 12 jaar heeft Naomi spreekuren gehad in Kaatsheuvel, aan de Vossenbergselaan en vanaf 2018 in GZC de Rozet. Al enkele jaren is ze daarbij ondersteund door Melanie (Vossenbergselaan). Door veranderingen in werkzaamheden kan Naomi geen spreekuren meer aanbieden in Kaatsheuvel. En is besloten tot het helemaal stoppen met de praktijk in Kaatsheuvel.

Vanaf 1 december 2019 worden er geen spreekuren meer aangeboden op beiden locaties in Kaatsheuvel. Vanaf dan zijn er alleen nog spreekuren in Goirle.

Naomi heeft op 16 oktober haar laatste spreekuur in GZC de Rozet.
Melanie Brondijk pakt, na een paar maanden afwezigheid i.v.m. gezondheidsklachten, haar spreekuren in Kaatsheuvel (Vossenbergselaan) weer op.
Tot en met november 2019 valt dit nog onder deze praktijk.
Inmiddels is er een vervangster gevonden: Suzanne Oomen. Zij start vanaf oktober met spreekuren in Kaatsheuvel vanuit haar eigen praktijk.
Nieuwe aanmeldingen worden zo veel als mogelijk doorgestuurd naar haar.

Uiteraard zijn cliënten met een hulpvraag die specifiek bedoeld is voor bij ons in de praktijk nog steeds van harte welkom! Op onze spreekuur locatie in Goirle.

GGZ Team Eetstoornissen

Vanaf maart 2019 is Naomi (ook) werkzaam bij Team Eetstoornissen van GGZ Breburg te Tilburg. Ze is daar betrokken bij de deeltijdbehandeling van eetstoornispatiënten, waarvoor ze wekelijks op donderdag aanwezig is bij GGZ.

Zwangerschapsverlof Naomi

Naomi is zwanger van haar 2e kindje en gaat per 1 december 2019 met zwangerschapsverlof, t/m 31 maart 2020 is zij afwezig.
In die periode worden haar spreekuren en de werkzaamheden bij GGZ waargenomen door collega Joline Michels. Zij zal ook bereikbaar zijn voor de praktijk tijdens de openingsdagen (maandag, woensdag en donderdag) op het praktijktelefoonnummer en het praktijk-emailadres.
 

Nieuwe collega

Vanaf juli 2019 hebben we er een collega bij in de praktijk: Joline Michels. Zij is werkzaam voor de praktijk op donderdag, locatie Goirle. Daarbij heeft zij waargenomen voor Melanie gedurende haar afwezigheid. Op de homepagina is meer over Joline te lezen.
 

Zorgdomein

De praktijk is recent aangesloten bij Zorgdomein. Via die weg kan nu ook (veilig) digitaal naar ons verwezen worden door de huisarts, de papieren verwijsbrief is dan niet meer nodig.

Contact