Puur Gezond Praktijk

 

Vanaf maart 2018 is de praktijk aangesloten bij ‘Puur Gezond’!

We staan achter het gedachtengoed van Puur Gezond, en gebruiken de piramide en receptentips veelvuldig in de dagelijkse praktijk.

Bovendien zijn de uitgangpunten voor Puur Gezond niet zomaar uit een duim gezogen! Ze zijn gebaseerd op wetenschappelijke gronden zoals de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden van vitamines, mineralen en vezels.

 

Het gedachtengoed van Puur Gezond

Puur!

Puur Gezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt.

Smaak!

Pure, onbewerkte producten zitten vol smaak. Groene kruiden, rijp fruit of verse vis: je proeft hoe lekker puur ze zijn.  Voor je dagelijkse maaltijd biedt PuurGezond.nl simpele en gezonde recepten, gemaakt van mooie, échte en pure producten.

Snel!

Puur Gezond koken kost echt niet veel tijd. Een wokgerecht, salade of soep maak je in een handomdraai.

Gezond!

Pure, onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen, zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen. Wie overschakelt naar een Puur Gezonde voeding, eet bijna vanzelf gezonder.

De PuurGezond Piramide, waarin dit gedachtengoed samen komt,  wordt als uitgangspunt gebruikt door de diëtisten in deze praktijk.

 

 

Contact